Inmiddels zitten we na een heerlijke zomervakantie alweer volop in de groepen , blauwe overalletjes met daarin kleine boertjes en boerinnetje die met rode wangen volop in de stallen bezig zijn …. Genieten!

De agenda voor 2020 aangeschaft want de eerste aanvragen voor in de schapentijd kwamen met de start van het nieuwe school seizoen alweer binnen. De ram loopt inmiddels weer bij de schapen en als alles goed gaat zouden eind jan. de eerste lammetjes weer in de stal kunnen lopen ( denk eraan dat de grote strobak met slinger touwen rond die tijd word ingewisseld voor een kleinere variant) de schapen en hun lammetjes zullen afhankelijk van weer tot ongeveer eind mrt. op stal staan. Vanaf april staat er weer een grote strobak en de schapen met klein grut weer in de wei! Mocht je een bezoek willen brengen met schoolklas of partijtje wees er tijdig bij , voor bso is er plek in de voorjaarsvakantie.

De eerste koeien staan inmiddels weer op stal , het afkalven gaat eerdaags weer beginnen en we verwachten de aankomende periode zo’n 100 kalfjes , een heerlijke periode op de boerderij waarin alle dieren weer richting huis komen en de stallen weer vol lopen…..