Kinderfeestje op de boerderij

Kinderfeestje op de boerderij

Laatste beschikbare datums maand april :

vrijdagmiddag 26 

zo 28 

Laatste beschikbare datums maand mei:

do 16 

ma 27

do 30 

van juni tot  sept is de boerderij gesloten voor groepen.

 

Boerderijfeestje op boerderij Koningshoeve

Het pure Buiten(be)leven…….

Leuk…kinderfeestje op de boerderij…!

Aan het werk tijdens je boerderijfeestje in de koeienstal, onder begeleiding van de boerin ontdek je de boerderij.. stier hooi voeren, boxen opstrooien, aanvegen, misschien wel poep scheppen als je dat durft…Schapen bix geven, de mini pony’s Duc&Dieuwertje een lekker hapje bezorgen, Klaartje nep koe melken, uiteraard de koeienstal in……, eitjes rapen,  en laten we Catootje onze mini ezel niet overslaan, zij is dol op aandacht!

Wil je voor even boer of boerin zijn.. de overalls liggen hier voor je klaar!

Uiteraard is er ook een moment om te spelen in het stro of misschien is er wel tijd om een oud Hollands spelletje te spelen, wil je liever een wedstrijdje zaklopen doen , touwtrekken … Tussen door houden we een pauze momentje voor het versieren van een cakeje en een beker limonade .

Elke periode heeft zijn charmes in jan. feb. mrt. kun je tussen de lammetjes je feestje geven. In de wintermaanden worden er volop kalfjes geboren ( rond de 100)

De kinderfeestjes kunnen 7 dagen in de week gegeven worden, duimen voor mooi weer doen we altijd, maar ook met slecht weer bied ons overdekte erf meer dan voldoende ruimte! De tijden laten we graag aan jullie over, max. 10 kinderen incl. broertjes en zusjes, meer kinderen kunnen alleen na overleg, voor extra kinderen die meekomen rekenen we 7,50 per kind, max. 2 volwassenen, meer volwassenen kunnen alleen na overleg. Geschikte leeftijd 6 t/m 12jr. ( 5 jarige die hun feestje willen vieren kan alleen na overleg)

Boerderijfeestje 2 uur  150,00

Het is om meerdere redenen niet mogelijk om voor of achteraf te eten hier op locatie.

Wij hebben een zomerstop van juni t/m augst. en ontvangen die periode als alle dieren buiten staan, geen groepen op de boerderij!

Vanwege de vele aanvragen geven wij hierbij nog maar even duidelijk aan dat wij geen paardenfeestjes geven, onze 2 ponys zijn maar een ini mini kleine onderdeel van  jullie bezoek of  komt het ook regelmatig voor dat we ze overslaan ….

Aanmelden voor een boerderijfeestje:

Mail: boerderij@koningshoevebv.nl
Tel Saskia :  0650647048

Om misverstanden te voorkomen : een optie nemen op een datum kan hooguit 5 dagen, na 5 dagen vervalt hij zonder bericht!

Betaling voor een boerderijfeestje kan graag vooraf per bank of op de dag zelf contant, wij hebben geen pin.

NL30 RABO 0118 3480 51  t.n.v Buitenbeleven , graag ovv de naam van de jarige.

Let op: op weekenddagen kan het hek bij de stal gesloten zijn, het hek bij huis staat open

Wij zijn vanwege het gewone werk niet dagelijks te bezoeken, open momentjes geven we aan via de website, nieuwsbrief of facebook

Boerderij Koningshoeve heeft momenteel te huur , kippenhok met aangrenzende buitenverblijf , overdag een beschikbare kippen tuin tussen de bomen voor een gezellig koppeltje kippendames ! Ben je op zoek naar een nieuw thuis, ben je mak, leuk, lief , gezellig bel of stuur een mailtje naar Saskia